Nem tudjuk, hogy a Magyar Nemzet-nél, illetve az mno.hu-nál hogy is megy ez, ez a gyerek-téma. Nem kell mindenkinek nyilván szülész-nőgyógyásznak lennie, orvosi diplomával rendelkeznie, sőt, nem kell mindenkinek apukának, anyukának lennie. De azért annyit talán tudni illene, hogy a kismama pocakjában úszkáló gyermek azért egy jó ideje megfigyelhető mozgóképen is. Jó pénzért DVD-re is kiírják. És nem csak mostantól.

"Első alkalommal lehet mozgóképen látni babát, egyből ikreket, az édesanyjuk méhében. Lenyűgöző pillanatok, amelyeket eddig csak elképzelni tudtunk" - írja leadjében a szerző a MRI-mozi: élő közvetítés az anyaméhből című cikkben, amely a Tudomány (!) rovatban jelent meg.(A hír egyébként arról szólna, hogy kifejlesztettek egy "forradalmian új képrögzítő technikát, amelynek segítségével az orvosok sokkal behatóbban tudják vizsgálni az anyjuk méhében fejlődő magzatokat".)

Ehhez nehezen tudunk bármit is hozzátenni. Talán csak annyit, hogy a gyereket egyébként nem a gólya hozza.

Szerző: Mediafika  2012.12.04. 10:00 Szólj hozzá!

Címkék: média napilap napifika

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr834946736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása