banksy_studio_mid.jpgFekete, fehér, igen, nem. Egyértelmű szavak, de mégsem. Banksy nem lesz. De lesz. So it goes.

"12 ezer rajongó tizenegy hónapon keresztül várta, hogy megnyíljon Banksy budapesti kiállítása. Két elhalasztott megnyitó után azonban kiderült, hogy egyetlen Banksy-kép sem lesz a nevével hirdetett eseményen. A Műcsarnok szerint kommunikációs félreértések miatt tűnt valódinak a kiállítás. Ugyanakkor kiderült, hogy a kurátor az utolsó pillanatig küzdött a street artosért. Az eseményen levetítik Banksy filmjét, magyar utcaművészek állítanak ki, ami pedig utána a falakon marad, azt megkapja a Magyar Művészeti Akadémia." (index.hu, 2012. november 28., szerda 16:45)

"A Műcsarnok csaknem egy évvel ezelőtt, 2011. december 10-én tette közzé nyomtatott formában 2012-es programtervét, melyben - többek között - szerepel a Kijárat az ajándékbolton át - Banksy című tárlat is. A kiállítás a Mélycsarnokban, a Műcsarnok projektgalériájában az eredeti tervek szerint valósul meg, építése jelenleg is zajlik. Minden más információ alaptalan találgatásokon alapul." (Műcsarnok sajtóközleménye, november 29, 2012 4:52 pm)

Hát erre mit is mondjunk? Írjunk... December 8-án kiderül a Műcsarnokban. De azért senki ne menjen a várba.

Szerző: Mediafika  2012.11.29. 18:30 Szólj hozzá!

Címkék: hír kiállítás

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr974938228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása