Az ózdi hős, a mostanában a Belehalok című számával újra a rádiókban is erősen nyomuló egykori Való-Világ-szereplő lesz az RTLII-re került Heti Hetes új tagja.

Majka megjárta már a TV2-t is, Rákóczi Ferenccel vezette az Összeesküvők című műsort. Mint a Blikknek nyilatkozta: „Nem aggódom, Jáksóval és Hajóssal is ismerjük egymást már jó ideje. Velük semmiképp nem lesz gond. Tájékozottnak tartom magam, a beszélőkémmel sincs gond, úgyhogy nem hiszem, hogy lenne mitől tartanom. Bár az igaz, hogy a csapatban ül azért egy nem könnyű természetű Gálvölgyi János, vagy egy szintén nem könnyű természetű Kern András. Még soha életemben nem beszéltem velük, talán Kern Andrással egyszer telefonon. Majd meglátjuk, mi lesz.”

Azért az is érdekes, miképpen folytatódik a cikk. Megtudhatjuk, hogy Majka hamar megtalálta a közös hangot a színművészekkel. Nyilván. És hogy mi kellett ehhez? Az ózdi hős „azonnal tegezve indította a beszélgetést, ezzel mindenkinek a tudtára adva, hogy nem riad meg az előtte álló feladattól, amit végül nagyon jól sikerült teljesítenie.” Hát így állunk.Csak tegezni kell, lazán.

Azt mondjuk nem értjük, ha olyan nagyon tutira sikeredett a bemutatkozás, akkor az előzetesben vajon miért nem csendül fel Majka orgánuma, csak széles mosolya. 

Szerző: Mediafika  2012.11.04. 09:00 Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: celeb majka rtl2

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr44888052

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner.Média blogajánló 2012.11.04. 09:54:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner.Média blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása