„Azért mindennek van határa” – kapta fel fejét Kozsó egy szomorkás szombat délutánon, amikor a rádióban felcsendült Lady Gaga – vagy ki – Paparazzi című száma. Rájött, neki ismerős valahonnan ez a szám. „De honnan is? – filózott. „Ja, de hiszen ezt én írtam.”

kozso1.jpg

Tele is kürtölte a világot, ez bizony az övé. Nem került a szám sosem kiadásra, de valahol, egy fiók mélyén ott lapul a szerzemény. Tuti. Talán egyeztetett is Lady Gaga menedzsmentjével, vagy nem. Hogy mi legyen. Minden esetre egy valamit biztosan sikerült Kozsónak elérnie: bekerült a magyar média szépen hullámzó bulvár-tengerébe.

Olyannyira, hogy a HVG Mikrofonállvány című rovatában a riporter mikrofonvégre is kapta magyar Szomorú szamurájt. Itten látható.

Néhány dolgot azért nem tudunk hová tenni.

Kozsó ezt komolyan gondolja? Vagy csak be akart végre tényleg kerülni a bulvár-folyamba? Illetve: a riporter tényleg együtt érez Kozsóval vagy szimplán szívatja? Vagya HVG is benne van, nyakig, és hamarosan ők adják ki Kozsó eddig ismeretlen számát?

Fotó: amokfutok.hu

Szerző: Mediafika  2012.10.29. 11:45 Szólj hozzá!

Címkék: zene celeb kommunikáció újságíró bűn

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr854876596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása