facebookosbuktatok_k.jpgAz alapító Mark Zuckerberg örülhet, hiszen mintha felfelé kúsznának részvényei árfolyama, örülhetnek a felhasználók is – az a közel szerény egymilliárd –, hiszen napról napra többet oszthatnak meg magukról. De ez, ugyebár némi veszéllyel is jár.

Valaki elvből nem is regisztrál, a másik véglet meg becsekkol, minél több helyen, lássák, milyen fasza kis helyeken járt. Kezdte a bulit az Ankertben, majd folytatta az Akváriumban, visszatért az Ankertbe, továbblépett, némi bolyongás után a Mika Tivadarban kötött ki haverjaival, és bár a Corvintető már bezárt, a Doboz szélesre tárta kapuit. Azért nem mindenki előtt. Közben persze feltöltött néhány bulifotót, üres korsókról, hamvadó cigarettavégről és Szalai Éváról.

Igen, a közösségi háló megváltoztatta az emberi kommunikációt, a legtöbben az egész életüket felteszik a Facebookra. Milyen következményekkel jár az, ha az ember megosztja személyes információit másokkal? Akadnak olyanok, akik elveszítették emiatt az állásukat, tönkrement a házasságuk, vagy éppen börtönben végezték. Az HBO csütörtök este látható dokumentumfilmjében a felhasználók mellett a szakértők is elmondják véleményüket. Bizony.

Lájkoljál ezerrel.

Fotó: HBO

Szerző: Mediafika  2012.10.25. 13:45 Szólj hozzá!

Címkék: hbo kommunikáció doku facebook

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr874869560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása