Van ugye ez a kicsit macis, enyhén Bud Spenceres beütésű muki, meg egy kicsit a Terence Hillre hajazó kamionos. Az út az élet, vezetnek, kamionoznak, néha szállítanak is valamit, de az biztos, hogy valami galibába belekeverednek. A retro jegyében szerdától újra látható az olasz-magyar T.I.R. című sorozat a Duna tévén. (Legalább kétévente valahol fel szokott bukkanni...)

tir_sor_k_1.jpg

Giovanni (Christian Fremont) és Franco (Renato d’Amore) tehát újra útra kell, újra, ki tudja harmadszor, felbőg az IVECO TurboStar, azaz a Vörösrák. Az első részben egy bizonyos Stella Nápolyból Budapestre szeretne utazni, s a legjobb megoldásnak az tűnik, ha elbújik egy Budapestre tartó kamionban. Elképzelését tett követi: Stella titokban felszáll Franco és Vanni kamionjára.

albamottura.jpg

A T.I.R. 1984-87. között készült, és emlékezetes volt benne főnök lánya (jobbkeze) is, Alba Mottura ugyan sok alkotásban ezen kívül nem szerepelt, de az Il sapore del grano című filmben erőteljesen megmutatkozott tehetsége.

Szerző: Mediafika  2012.10.03. 13:45 Szólj hozzá!

Címkék: sorozat tévé duna közmédia

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr114817820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása