A Cinema Paradisóval bezárt az Odeon Mozi, az Odeon Téka viszont tovább működik, egy pár napja már meg is nyílt az új üzlet a budapesti Teréz körúton. Azért olyan nagy hírverést nem csináltak a dolognak...

odeon_fotojpg.jpgKorábban volt némi félreértés és dezinformáció néhány médiumnak köszönhetően, de nagyszerű blogunk eloszlatta a kételyeket. Július közepén írtuk: „A mozi ugyan megszűnik, de az Odeon, mint cég nem. A mozi feltehetőleg őszíg még működik – tudtuk meg Szőllősi Zsófiától. A téka, a kölcsönzés, a filmforgalmazás tehát nincsen veszélyben, új helyen működnek majd. Hogy hol, azt még nem árulták el.”

Most már tehát ez is tudni. Kicsit hivatalosabban: „…szeptember 3-án megnyílt az Odeon új tékája, a Teréz körút 30.szám alatt, az egykori Underground helyén, a Művész mozi mellett. A frissen felújított, különleges és hatalmas alapterületű helyen a már jól megszokott színvonalon, szolgáltatásokkal és filmállománnyal várjuk Önöket, több mint 9000 filmmel és 8000 DVD-vel, az aktuális újdonságokkal és legfrissebb megjelenésekkel együtt. Új tékánk minden nap 14 és 22 óra között tart nyitva, más tékánkban megváltott tagságija természetesen ide is érvényes. Hollán Ernő utcai tékánk előreláthatólag december végéig működik, addig itt is szeretettel várjuk régi és új kölcsönzőinket.

Jó képet vágunk hozzá!

Fotó: odeon.hu

Szerző: Mediafika  2012.09.11. 14:45 Szólj hozzá!

Címkék: mozi hír

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr244770107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása