911_vhistory_k.jpgValamilyen okból kifolyólag a közmédiában a mai napon nem igen láthatók a 11 évvel ezelőtti terrortámadáshoz kapcsolódó dokumentumfilmek, egy ugyan volt a Dunán tegnap, és egy lesz holnap este az M1-en (Szeptember 11. – A katasztrófa után), de hogy a mai nap vajon miért maradt ki, nem tudjuk.

A Viasat History-n kedden este nyolctól a 9/11 – Szükségállapot pereg. Percről percre számolnak be a történtekről. „Műsorunk (mint írják) sok ember nyomába ered, némelyikük nagyon híres, némelyikükről senki sem hallott – kiderítjük, hogyan viselkedtek, és hogy mennyire hisznek cselekedeteik helyességében. Egymást követő interjúk, a történtek elbeszélése és a helyzetek drámai hangulatú rekonstrukciója: műsorunk cikázik a válságban lévő kormány körüli – minden eddiginél sokkal valóságosabban ábrázolt – káosz és 9/11 sok hétköznapi hősének kiállása és határozottsága közt.”

Azért mondjuk ezen a műsorleíráson – fordításon (?) – dolgozhattak volna még egy kicsit…

Szerző: Mediafika  2012.09.11. 11:30 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr484768675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása