A köztudottan ügyesen parkoló Hajdú Péter műsora, a hogyishívják, a Frizbi hamarosan újra indul, így kellett neki egy kis promo. A köztudottan ügyesen táncoló Gyurcsány Ferenc lesz az egyik első vendég, aki állítólag sok mindent bevall. Illetve megoszt. Aztán lájkol. A hírre a Blikkben bukkantunk. Akik promóznak, és nekik is van egy hírük. A semmiről.

Amikor a felvétel készült a volt miniszterelnökkel, arról állítólag a stábtagok (világítás? hang? kép? rendező?) egy része nem is tudott, illetve újságírók, fotósok se mehettek be. A Blikk úgy tudja, Parkoló Péter cseppet sem kímélte Táncoló Ferit, megszorongatta. Hogy mit, és hogyan azt nem tudjuk meg a pr-cikkből. De Péter vicceskedett is, köztudomású – a képernyőn keresztül legalábbb is –, hogy mennyire nincsen humora. Így némi narancsot adott át Ferinek. Aki meg állítólag tudja, kik szivárogtatták ki az őszödi beszédet, Mesterházynak is elküldte, de ő aztán kidobta. Muhaha. Ferenc többször le is mondott volna...

Szóval megint sok mindent megtudhattunk egy bulvár cikkből, de valójában semmit sem. Ahogyan feltételezzük, az sem fog kiderülni a műsorból sem, ki szivárogtatott az őszödi beszéd kapcsán... De ezt csak feltételezzük.

És még egy kérdés merült fel bennünk. Ha szinte senki nem lehetett jelen a forgatáson, ki volt az az informátor, aki a Blikk újságírójának kotyogott. Véletlenül sem Hajdú Péter?

Szerző: Mediafika  2012.09.04. 11:15 Szólj hozzá!

Címkék: média tv2 celeb politikus napilap

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr944754289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása