Mindig is volt bennünk valami kettős érzés Pataky Attilával kapcsolatban, most még tett rá néhány marsbéli lapáttal.

Állami kitüntetés ide vagy oda, azt már korábban is tudhattuk róla, hogy - elvileg persze - elrabolták az UFÓ-k, de hogy minek hozták vissza, arról már kevesebbet tudunk. Mint a Borsnak köszönhetően megtudhattuk, Pataky Attila a minap az Echo Tv Hangos többség című műsorában vendégeskedett. Itt a frissen kapott lovagkeresztjéről és szakmai pályafutásáról faggatták a műsorvezetők, de az énekes többször is oda lyukadt ki beszélgetés közben, hogy nem egyedül élünk ebben a világban. Huth Gergely és Sinkovits Ferenc meg csak néztek, mit Rozi a moziban, illetve a Holdon. Illetve olykor már mosolyogtak is. De lehet, hogy csak kínjukban. Jaj.

Lehet, hogy már itt is figyelték ŐK őt, őket, minket...

„Órákat tudnék arról mesélni, hogy a világkormány hogyan egyezkedett 1930-ban a szürkékkel, egy másik civilizációval, akiktől kaptak egy technológiát, amelyet világuralmi álmaik megvalósítására használnak. A Hold sötét oldalát már ezért nem járják sem a franciák, sem az oroszok, mert oda egy kolóniát építettek, mint ahogy a Marsra is.

Az 1974-ben Móricz János által felfedezett equadori Tayos barlang mélyén hatalmas termek vannak, amelyekben aranylemezeken az egész valós világtörténelem meg van írva. Négy expedíciót vezettek eddig a barlangba, az egyikben ott volt Armstrong, aki amikor feljött, azt mondta, hogy a Holdra lépés semmit sem jelentett ahhoz képest, amit lent látott. Különböző egyedekből álló civilizáció tizenkétezer évvel ezelőtt leköltözött oda, tőlük tudjuk, hogy a Naprendszer közepéből a bolygónk felé elindult energia úgy emeli a rezgésszámot, hogy egy új minőségi, boldogabb életbe viszi át az emberiséget.”

És a csávó tényleg komolyan tolja. (Nem iskerült beágyaznunk, de itten megtekinthető.) Azért Pataky beszél aranykorról, felébredésről, magyarságról, az összes izmusról, kétségről és egységről, szorongós világrendről, vallásokról, örök és halhatatlan lélekről, növekedés-kényszerről, önmagunkkal való kiegyezésről, megbocsájtásról, politikai viszonyokról, csendről, a szívünkben lévő valóságról, bankokról, rezgésszámokról, Trianonról, pénzizmusról. Meg azért arról is, a kitüntetést más kormánytól nem vette volna át.      

Mint mondta, az a dolga, hogy menjen fel a színpadra, és hozza-vigye-adja a boldogságot. Hát lehet, hogy tényleg csak ott kéne.

"A kör közepén állok" sor mindezek tekintetében vajon mire utalhat?

Ha tetszett a cikk, tessék lájkolni a Facebook oldalunkat! És tessék szavazni a Médiafikára a Goldenblog versenyben!

Szerző: Mediafika  2012.09.03. 13:30 Szólj hozzá!

Címkék: zene politika celeb

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr734749204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása