A Blikk harsogja címében: „Mujahid Zoli: Meleg vagyok”. A lead-ben, a kis bevezető szövegben pedig az olvasható:  „Mujahid Zoli (33) úgy döntött, nem vár tovább, elmondja legféltettebb titkát. A Megasztár első szériájának döntőse a Blikknek elárulta, saját neméhez vonzódik, és mindezt nem szégyelli.” Csak ez így nem igaz, nem valódi. Mármint az, hogy önszántából elmondja legféltettebb titkát. Legalább is lehet erre következtetni.

És hogy miért nem? A lap önmagát leplezi le már a következő mondatában. „Az énekes Londonban élt az utóbbi egy évben, ott regisztrált egy melegeknek szóló társkeresőre, profilját pedig lapunkhoz juttatta egy olvasónk. Zoli ezt követően nem köntörfalazott.” Talán nem kell magyarázni, hogy miért nem véljük úgy, hogy mindez annyira önszántából történt volna. Egy „olvasó” juttatta el a profilját a laphoz, és ők meg rákérdeztek. És ha egy bulvárlap rákérdez, hát akkor nincsen jó válasz.

Ugyanakkor (B-verzió) azért az is érdekes, hogy miért is most tudódott ki ez a dolog. Ahogyan a lap írja: „Az énekes azért is tárulkozott most ki, mert úgy döntött, újra Magyarországon teszi magát próbára, és elkezdi elölről itthon félbeszakadt karrierjét.”

Szóval coming out, meg nem is. A hír így meg jó a bulvárlapnak, és jót tesz a félbeszakadt karrier újrakezdéséhez is.

Szerző: Mediafika  2012.08.29. 17:45 Szólj hozzá!

Címkék: zene celeb hír napilap

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr184739350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása