168ora_edzo.jpgA holland Ricardo Moniz lett a Ferencváros labdarúgócsapatának új vezetőedzője. Nem értjük, hogy fordulhatott ez elő?! Egy idegenszívű a "magyar" Fradinál? Hová lett a "magyar" Kubatov Gábor "magyar" fideszes lelkiismerete? És mit szólnak ehhez a "magyar" drukkerek? És miért küldték el a magyar Détárit? És hol vannak azok a "magyar" edzők, akikről Orbán azt mondta: nem külföldi edzőket kellene importálni Magyarországra, hanem magyar edzőket külföldre? Már mindet kiküldtük? Ti mit gondoltok?

Ez lenne a 168 óra Facebook kérdése. Persze nyilván ironikusnak szánták. Hiszen kommentben ezt már magyarázzák is… Csak talán az iróniának is vannak határai. Vagy nem?

Megy a zsidózás, cigányozás, biboldózás, hogy milyen szinten, azt mindenki döntse el maga. Természetesen semmilyen szinten nem lehetne ezt megengedni, ebben nincs határ. De a történetet meg is lehet fordítani: magyar-gyalázás se legyen… De most nem is ez a lényeg. Egy ilyen helyzetben, amikor szinte naponta szólnak a hírek rasszista megnyilvánulásokról, publicisztikák a faji alapon való beszólásokról, akkor szükség van ilyen, a 168 óra által feltett, enyhén provokatív kérdésre? Egy edző kapcsán?

„Ti mit gondoltok?”

Ha tetszett a cikk, tessék lájkolni a Facebook oldalunkat! És tessék szavazni a Médiafikára a Goldenblog versenyben!

Fotó: 168 óra/Facebook

Szerző: Mediafika  2012.08.23. 10:15 Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: hír hetilap

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr934727347

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.08.24. 12:36:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása