Hat láb, mínusz kettő és már krampózik is. Az MTI mai híre:

A 6 lábbal született Lilli Liliputtal „jár”

Bécs, 2012. augusztus 2., csütörtök (MTI) – Már párja is van annak a svájci borjúnak, amely hat lábbal született, és emiatt nem sok esélyt láttak arra, hogy életben marad: Lilli egy kisméretű bikával, Liliputtal „jár”.

Az immár 5 hónapos Lilli dacolt a baljós jóslatokkal, és tökéletes egészségnek örvend. Nemrégiben leműtötték háti lábait – oda nőtt a két „pótvégtag” –, és az operációhoz Svájcból Ausztriába vitték. Ott is maradt: Henndorf am Wallersee-be került, egy állatmenhelyre, ahol párjára akadt egy Liliput nevű bikában.

Lilli és Liliput – amely egy igen zömök, leginkább „pónibika” – elválaszthatatlanok. A menhely igazgatója, Michael Aufhauser elmondása szerint Liliput az első férfi Lilli életében, és jár vele: a tehénlány mindenhová követi, mert tökéletes biztonságban érzi magát mellette - adta hírül az austriantimes.at című osztrák hírportál.

A hír egyébként július 24-én jelent meg az austriantimes.at oldalán. De azért fontos.

Szerző: Mediafika  2012.08.02. 15:00 Szólj hozzá!

Címkék: hír állatok napifika

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr914692446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása