Igen, igen, válogatnak már a Voice-ra, úgyhogy kell egy-egy hír minden napra. Íme a mai: a kedves, magukban mérhetetlen tehetséget érző jelentkezők otthon, monitor előtt ülve – azért kell talán egy mikrofon is – próbálkozhatnak. Aztán pontozza őket a rendszer.

CA_Bionic_1.jpgA csatorna ugyanis az ún. „online audition tool”-t is beüzemelte. A magyar keresztségben az Online Meghallgatást kapó okosság egy speciálisan a Voice-hoz fejlesztett applikáció, melyet eddig 28 országban alkalmaztak nagy népszerűséggel. Nyilván.

„A különleges fejlesztést bárki kipróbálhatja: ehhez nem kell mást tenni, mint gyakorolni az online „Próbateremben”, majd az Online Meghallgatás gombra kattintva felénekelni egy 30 másodperces dalrészletet. Az így a rendszerbe került dalokat egy automatikus hangelemző rendszer pontozza, valamint az oldal látogatói és a Voice zenei szakemberei is értékelik. A legjobbak személyes meghallgatáson is részt vehetnek, ahol élőben mutathatják meg tudásukat a Voice tehetségkutatói előtt.”

Először csak elképzeltük a monitor előtt ülő tehetségeket (még inkább a csalókat, akik a háttérben a magnót csutkára tekerik a Paradise City refrénjénél, és csak tátognak a mikrofonba), de érdekesnek tűnik az „egy automatikus hangelemző rendszer pontozza” kitétel is. Ebből kiindulva lehetne egy olyan rendszer is, ami pontozza a hülyeséget, a minél idétlenebb mozgást, szexinek vélt megjelenést, az IQ magasságát és mérhetetlen mélységét. Illetve azt is, ki mit adott el, hogy a Voice-ba el tudjon jutni.

Csak a későbbi fordulatok kedvéért.

Szerző: Mediafika  2012.07.19. 15:30 Szólj hozzá!

Címkék: zene tv2 voice

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr624666383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása