Ahogyan a filmekben általában sikert hozhat egy aranyos kisgyerek, egy cuki kutyus, néhány villanó csöcs és néhány húzó név, jól jön ez a politikában is. Napjainkban drága politikusaink Bruce Willis mellett szeretnek pózolni, vagy éppen hivatkozni rá, hogy juj, milyen felfordulást hozott, meg egyébként is mióta itt van, még drágább az életed Budapesten.

Áprilisban ugyebár Vitézy Dávid örvendezett. „A BKK örömmel vett részt a Bruce Willis főszereplésével készülő, „A Good Day to Die Hard” című film forgatásának előkészületeiben, hiszen a Fővárosi Önkormányzat és a BKK is fontosnak tartja és örömmel látja, hogy Budapest egyre több nagyszabású produkciónak szolgál helyszínként.”

willis_tarlos.jpg

"Nézd anya, itt vagyok, ez meg itt a Bruce Lee, izé, Willis."

Emlékeztes volt Tarlós István főpolgármester úr pózolása egyik kedvenc színészünk mellett, és még ha szeretjük is Bruce Willist, és pláne, ha politikusok lennénk, azért ekkora hülyét nem csinálnánk magunkból. Meg is kapta a főpolgármester úr innen-onnan a rosszpontokat, de a kép azért lehet, hogy otthonában, egyik folyosója falát ékesíti már. „Nézd anya, itt vagyok, ez meg itt a Bruce Lee, izé, Willis.”

Nemrég a Munkáspárt is rápörgött már Bruce Willisre, itten írtunk róla.  Willisből elege lett a Munkáspártnak is. Thürmer Gyula kiborult, most aztán eljött a változtatás ideje, hiszen forgatásokkal hülyítik a magyarokat, folyik a kulturális gyarmatosítás, egy darabkát is elveszíthetünk nemzeti önbecsülésünkből.

willis_looper.jpg

"Ha még egy politikus az utamba áll..."

Mostan pedig előjött a Willis-kártyával a Jobbik is, de legalább vicces címet – Drágán add a bérleted! – találtak közleményüknek. "Vasárnap kora délutántól késő estig lezárni olyan utakat és egy teljes hidat, amit rendszerint ilyenkor használnak a legtöbben a Balatonról érkező fővárosi lakosok, az a hozzáértés legcsekélyebb jelenlétéről tanúskodik" - olvasható a közleményben. A fővárosi Jobbik kíváncsi arra, hogy a filmforgatás miatt káoszt okozó lezárások mennyi bevételt hoztak a fővárosnak, ezért tételes kimutatást fog kérni a városvezetéstől erre vonatkozóan. Hajrá. Egyébként itt van egy kis számolgatás.

Kíváncsian várjuk, ki lesz a következő politikus, aki willisezik egyet. Olyan régen csinálta bárki is. De ki csinálta eddig magából a legnagyobb hülyét?

Fotó: budapest.hu, Looper

Szerző: Mediafika  2012.07.19. 09:45 Szólj hozzá!

Címkék: budapest film celeb színész politikus pénz

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr314665724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása