Tényleg minden róla szól. Róluk szól, rólunk szól. Mindenki szerencsétlen Hugh Grant három félmondatos magyar utalásáról beszél. Valaki hallotta „igaziból”, hogy mit mondott? Valaki képes volt végig hallgatni? Nem hisszük.

Arról szóltak a híradók, cikkek, ún. tudósítások, hogy Hugh Grant ezt, meg azt mondta. Sehol nem szerepelt konkrét idézet. Erre utaltunk is. Külföldi oldalakon pláne nem volt idézet. Ha igen, megkövetjük magunkat. Az oldalakat szívesen várjuk. Születtek tájékoztató levelek a színésznek (csak nem tudták, hová küldjék), írt neki az Index is (válaszolt már?) örülünk kamulevelek, viccesek, meg minden. (Már Uj Péternek is leszóltak, hughgrenteljél már egy kicsit szerdára.)

grant_hulyekvagytok.jpg

"Ti magyarok ottan Bukarestben vagy Budapesten mind hülyék vagytok?"

A magyar sajtóban már úgyis mindegy, hogy mit mondott a neves színész. (Kb. három szót.) Mindenki írja vérmérséklete szerint, amit főszerkesztője, szíve jobboldala, baloldala diktál. Tényleg mindenki ennyire hülye?

Mint párszor már megírtuk, de most utalni se fogunk rá, túl sok konkrétum nem hangzott el Hugh Grant szájából. De ez már mindegy is. Valaki nagy ember beszólt, valaki örült, valaki nem. És a magyar média fröcsögött, röhögött, és most már egymást is szapulják. A Magyar Hírlap önmagát gúnyolja ki, ha kell, a HVG röhög, és mindenki joggal. Vagy nem. Szapuljátok egymást. Hiszen ez a felelős média fő célkitűzése. Gratulálunk.

Valaki írja le, könyörgünk, ide, kommentben, PONTOSAN mit mondott Hugh Grant Magyarországról. Mert konkrétan ezt eddig senki nem idézte sehol. Mármint szó szerint.

Csupán az objektív tájékoztatás nevében drága médiamunkások. Hiszen – mintha – ez lenne a dolgotok.

Szóval?

Szerző: Mediafika  2012.07.10. 22:00 Szólj hozzá!

Címkék: média politika celeb kommunikáció színész

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr364643476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása