Kicsúszni látszik a valódi való világ talaja az alfahím lába vagy mije alól. Szegény Alekoszra rájár a rúd, mindenki bántja. Hol a kereskedelmi tévék szívatják, hol a jónép nem igazán kíváncsi rá, máskor pedig pornófilmje castingjára nem megy el a kutya se. Most pedig a rendőrök is rászálltak.

alekosz_unci.jpg„Az érdi rendőrök sportot űznek abból, hogy engem megbírságoljanak. Nagyon sajnálom, hogy az ismertségemet arra kell használnom, hogy felhívjam a figyelmet a tehetetlenségükre. Kezdem úgy érezni, hogy már belőlem élnek” – fakadt ki szegénykém a Hír24-nek Alekosz, aki nem adja fel, hogy bebizonyítsa az igazát. Milyen igazát? Nem tudni, de legalább már van egy újabb küldetéstudata.

Az oldal szerint Alekosz megkapta a határozatot, miszerint 40 ezer forintos bírságot szabtak ki rá. A VV-győztes királycsávó azt mondja, döntése végleges: inkább börtönbe vonul, de nem fizet. Lehet, hogy sokan jobban is járnának így. A bírságot egyébként azért szabták ki rá, írja a lap, mert az egyenruhások szerint engedetlen volt, amikor igazoltatni akarták, ráadásul tegezte a rendőröket.

Mintha kicsúszott volna a lába alól a valóságos világ realitásának talaja. A múltkor azt sem akarta megérteni, hogy miért kell bírságot fizetnie, azért, mert mozgássérülteknek fenntartott helyen parkolt.

Nem találja a helyét ez a szegény fiú. Hol lenne a helye?

Fotó: napilink.com

Szerző: Mediafika  2012.07.09. 13:00 Szólj hozzá!

Címkék: celeb hír alekosz

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr154637740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása