Heti. Világ. Gazdaság. Meg egyre több bulvár. Íme egy újabb gyöngyszem.

„Bruce Willis neje odavan az állatkerttől” – tolja a képünkbe a hvg.hu, fontos info, örülünk is neki. Pláne az állatok. Az álmos víziló, a megszámlálhatatlanul sok prérikutya kölyök, a Tasmánia szigetén őshonos tyúklúd. És nem utolsó sorban Persányi Miklós úr, aki - mint nemrég kiderült - a következő öt évben is betöltheti az állatkert főigazgatói tisztségét. Állítólag gratulált neki Bruce Willis is. De ez utóbbit forrásaink nem erősítették meg. De nem is cáfolták.

prerikutya_zoo_k.jpg

"Te! Az ott nem Bruce Willis csaja? Biztosan már megint twitterezik!"

De vissza a HVG fontos hírére. „Twitter-üzenetben mondta el Bruce Willis felesége, hogy mennyire tetszik neki a budapesti állatkert. Milyen remek állatkert van itt! - írta kedden a Twitteren Emma Heming-Willis, Bruce Willis felesége, aki az üzenet szerint kislányukkal, Mabellel és unokatestvéreivel látogatta meg a budapesti állatkertet, ahol egy vidám napot töltöttek el mindannyian.”

Köszönjük Willisné, köszönjük prérikutyák, köszönjük HVG, hogy ilyen fontos hírek születnek nap mint nap.

Fotó: zoobudapest.com

Szerző: Mediafika  2012.06.27. 15:30 Szólj hozzá!

Címkék: celeb hír napifika

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr704614916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása