Azt azért nem mernék állítani, hogy kedvenc sorozatunk a Barátok közt, de mostantól biztosan sokkal jobb lesz a színvonala, mármint a színészi játékot tekintve. R. Kárpáti Péter ugyanis távozik a sorozatból, no, azért nem önszántából. Berényi Andrást mintegy tizennégy esztendőn keresztül alakította a „színész”, borzasztóan. Azt reméltük, idővel szegény beletanul, magára szed valamit, és nyilván önmagához képest rengeteg fejlődött, de sajna nem, alakítása még mindig egy középiskolai színházi előadás-próbálkozás szintjén maradt.

Barátok közt, első rész. Itt is remekelt...

Leginkább akkor volt gáz, amikor valami érzelmet kellett szegénynek kifejezni. Pedig olykor a színészeknek ilyet is kell ám. A legjobb részek akkor érkeztek, amikor dühös volt, ott sírva kellett röhögni, vagy éppen szégyenkezve elfordulni. Az arcunkat a tenyerünkbe temetni. Meg hasonlók. Ami az ajkán előtört, hiteltelen volt, a megkönnyebbülés akkor érkezett, amikor már nem mozgott a szája. Illetve azért még akkor is aggódtunk. Mert amikor mimikával igyekezett valamit kifejezni, az még inkább hasonlított egy idétlen vígjátékra. Grincs mimikája is jobban működött. Amikor nagyon morcos volt, csodaszépen kalimpált. Hiányozni fog. Tévétörténeti pillanatokat köszönhetünk szegény Berényi Andrásnak. Emléke örökké élni fog.

„Igaz, a régi karakterek bizonyos fokú folyamatosságot adnak a sorozatnak, de kell a vérfrissítés és az újítás. Egyszerűen András karakterébe 14 év után már nehéz újat csempészni, ezért a jövő évben kiírjuk a sorozatból, így még a nézők hónapokig láthatják, de hogy visszatér-e, azt csak a jó ég tudja. Ez persze azt is feltételezi, hogy nemsokára új szereplők érkeznek” – nyilatkozta a Blikknek Kalamár Tamás producer.

Ebbe a karakterbe bizony nehéz újat csempészni, mélységesen egyetértünk. Visszatérni azért maximum csak úgy térjen vissza, mint Magdi anyus.

Szerző: Mediafika  2012.06.25. 13:00 Szólj hozzá!

Címkék: sorozat rtl színész hír

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr314609874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása