„A szeretet testvérem, az innen belülről jön, tett össze a kezed, szeress, és vegyél minél több teát és lemezt tőlem. Hiszen már az adóhatóság is évek óta a nyomomban van” – mondogathatja mostanában mindenki szeretett Kozsója. A Blikk ma ugyanis megírta: három végrehajtási eljárás van folyamatban az egyetlen működő cége ellen, amelynek székhelye egyezik a belvárosi teaházának címével. Ezek a celebek valahogyan nem igen szeretnek adót fizetni. Amit meg pláne nem értünk: a cikk megjelenését le akarta tiltatni Kozsó. Eztígyhogy?

„A hivatalos papírok szerint óriási gondban van, ráadásul nem először gyűlik meg a baja az adóhatósággal. A Stargate Production Kft. nevet viselő vállalkozását – amelynek székhelye szintén megegyezik a belvárosi teaházának címével – már korábban törölték a cégjegyzékből adótartozás miatt. Kozsó ezután létrehozott egy újabb céget 2010-ben, a Teasire Hungary Kft.-t ugyanezzel a székhellyel, ám megalapítása után egy évvel, 2011 augusztusában máris végrehajtást rendelt el a NAV Kelet-budapesti Adóigazgatóságának hátralékkezelési osztálya. A tartozás azóta sem lett rendezve.” Ráadásul az Artisjus is indított már két végrehajtást Kozsó, illetve cége ellen, konkrétumot a lapnak nem árultak el.

kozso.jpgAmi mindezen túl is érdekes számunkra, hogy a lap megkereste a híres, előadóművészt, énekest, férfit, aki ügyvédjén keresztül válaszolt. Illetve a Blikk szerint ügyvédjén keresztül szerette volna megakadályozni a cikk megjelenését.

Megint, mintha el lennének tévedve kis celebjeink. Amíg éppen ő folyik a médiából, a különböző csatornából lemez-megjelenés, fellépés – mikor lesz vajon Kozsó tényleg végleges búcsúkoncertje? –, addig jó a bulvár (mármint nekik), a reggeli beszélgetések és idétlenkedések a beszélgetős, semmiről nem szóló tévéműsorokban, esti showkban. Aztán ha már valamivel ne adj’ Isten szembesülni kellene, valamit vállalni, esetleg egy-egy következményt, jön a letiltás-akarás. (Volt itt ugye a közelmúltban a Jáksó vs Magyar Narancs affér, hazudott, meg minden, az ügy kicsit más, de mégsem. Mint megírtuk, még az is lehet, hogy a „betiltott interjút” az érintettek találták egyszerűen ki.)

Mi az, hogy ügyvédjén keresztül akarta letiltatni a cikket? Jó, hogy bulvár lapjainkat sem kell félteni a kamu hírekről, félretájékoztatásról, de ez most más téma. Ráadásul nem is saját szavait, egy interjút, hanem egy infót, amit az újságíró derített ki. Kozsó nem tiltakozott, „hogy ez nem igaz, rágalom, és én igenis minden fizetési kötelezettségemnek eleget teszek, drága szeretett testvérem”. Nem ő letiltatni akart. Csak így egyszerűen. Best of Ámokfutók. Újratöltve.

Szerző: Mediafika  2012.06.19. 10:15 Szólj hozzá!

Címkék: celeb hír pénz

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr354597721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása