„A Mokka műsorvezetője, Kárász Robi nehezményezte, hogy változott némileg a stúdió berendezése, emiatt véletlenül bele is rúgott az asztalba adás előtt. Ezt később bemutatta a nézőknek is, az ismétlés azonban rosszabbul sült el, mint ahogy tervezte” – írta a TV2 a Facebook azon kérdésére, hogy „Mi jár a fejedben?”

A fejükben sok minden nem járt, de Kárász bizony lerúgta az asztalt, meg még amit ért. Próbálta poénra venni, de nem igen sikerült. Humorérzéke neki is annyi, mint Kiszel Tündének bugyi-gyűjteménye kiállításmegnyitóján. Kárász mindenkit fikázott, ő aztán persze nem tehet róla, hogy belerúgott, felborított, levizelt. A legszomorúbb az egészben az, hogy szerettek volna egy újságot is bemutatni, de az sajnos elázott. De kár. És így csöpögős sztori lett belőle. Bruhaha. Annyira azért mégsem vicces, mint a TV2 gondolja. Sőt, Kárász tuskózása miatt inkább kínos. 

Közben meg Tolvai Renáta és SP is feszengett a díványon. Azért annyira nem sajnáljuk őket sem.

Szerző: Mediafika  2012.06.18. 15:00 Szólj hozzá!

Címkék: tv2 celeb tévé

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr604595973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása