Nem elég, hogy alig készül magyar film az elmúlt néhány évben kis hazánkban, még nemzetközi szinten is folyamatosan alázni kell magunkat.

Finanszírozási és technikai okok miatt ugyanis az alkotók kénytelenek voltak lemondani Cserhalmi Sára író-rendező első nagyjátékfilmjének a Karlovy Vary Nemzetközi Film Fesztivál East of the West elnevezésű hivatalos versenyprogramjában történő részvételt.

dragabesugott2_k.jpg

"A fenti problémákat a Fesztivál készséges szakmai támogatása ellenére sem sikerült megoldani. Karel Och művészeti igazgató megrökönyödését fejezte ki, hogy a versenyprogram egyik központinak szánt darabja nem tud részt venni Karlovy Varyban (június 27. - július 7. között), ahol elmondása alapján, kiemelt helyet szántak a Drága besúgott barátaimnak" - áll a film gyártója, a KMH Film sajtóközleményében.

Mint az korábban már (tényleg) elsőként megírtuk, volt már néhány bonyodalom a filmmel. "Cserhalmi Sára első nagyjátékfilmjét elhalasztja a hazai forgalmazó, a Vertigo Média. A tervek szerint április 26-án került volna a hazai mozikba, de csak később fog, jelenlegi információink szerint ősszel kerülhet a vászonra" - írtuk okosan április elején. És így is lett. Aztán lehet, hogy még ez is változik?

Drága egykori besúgott barátok, ügynökök, megint maradt még egy kis időtök.

Szerző: Mediafika  2012.06.15. 11:41 1 komment

Címkék: film mozi ügynök

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr644590080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nazarin 2012.06.15. 14:35:29

Úgy írtok erről a filmről, mintha valami mittudomén milyen óriási leleplezések lennének benne. Pedig semmi ilyesmi. :D
süti beállítások módosítása