Publicisztikai lehetőségek svédasztala a neten alcímmel a Népszabadság közölt cikket a közéleti blogokról (Örülünk, Vincent?, Kettős Mérce, Vélerményvezér, Török Gábor blogja). „A Véleményvezérnek több mint huszonhatezer rajongója van a Facebookon, Török Gábor nem érez késztetést flekkdíjas cikkek előállítására, a Kettős Mérce civil akciókkal alkalmilag online-ról offline-ra váltott, az Örülünk, Vincent?-et pedig Széles Gábor perelte volna – hírek a mind nagyobb rajongótáború közéleti blogok világából. Annak jártunk utána, kik, miért és hogyan működtetik ezeket az oldalakat.”

Hullámozzunk, szurkoljunk tovább nekik. De tényleg. Azért csendben, csúnya módon hozzátesszük, ezek nem a kifejezetten jobbos blogok, talán a cikk írója azért meríthetett volna a „másik” oldalról is. Vagy abból merít, amiből akar a kiegyensúlyozottság jegyében? Különben is: mi az hogy "jobbos blog"? De mindegy, a másik oldalról bemutat majd a Magyar Nemzet.

Szerző: Mediafika  2012.06.11. 10:45 1 komment

Címkék: média napilap napifika

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr754578263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szempontpuska 2012.06.11. 21:14:02

köszönjük a reklámot :-)
süti beállítások módosítása