A kopasz, atlétás, szinte minden filmje harmadik percben kiégett-másnapos-megcsalt-fejbevágott Bruce Willis szerdán gépen száll fölébe, és onnan riogatja a budapestieket. De lehet, hogy nem is mer ő beszállni, csak lentről nézi.

Hogy honnan? Kb. innen: „A forgatás tervezett ideje: 2012. június 6, várhatóan 7–12.00 óra között. A forgatás tervezett útvonala: Budaörs repülőtér – Kelenföldi Hőerőmű – Rákóczi híd – Petőfi híd – Lánchíd – Petőfi híd – Rákóczi híd – Kelenföldi Hőerőmű (a Lánchíd és Rákóczi híd közötti szakaszon több alkalommal, a Duna medervonalában oda-vissza). A forgatás ideje alatt a forgatási útvonal közelében a lakosságot zavaró hang és zajhatásokra lehet számítani. Az esetleges kellemetlenségek miatt kérjük a lakosság megértését” – írta a Honvédelmi Minisztérium közleményében.

heli.jpg

Szerdán csak óvatosan tessék a helikoptereket lesni. Arra járhat egy rendőrautó is

A honvédség, így a magyar állam, így a magyar adófizetők kölcsönzik ráadásul az MI-24-es katonai helikoptert a forgatásra. Reméljük fel is tud majd szállni.

És azért annyira nem kell megijedni. „Bár a MI-24-es hatalmas harci helikopter, annyira talán nem lesz félelmetes látvány, mint a filmekben” – mondta ugyanis az InfoRádiónak Kerekesné Benedek Mária őrnagy, a HM Sajtóirodájának munkatársa. Hatalmas kő esett le a szívünkről, köszönet az infóért. (A filmekben egyébként az emberek igaziból nem is halnak meg.)

Ja, és még azt is megtudhattuk: „Lőni a gép nem fog, a magyar honvédség csak szakértői munkára, illetve a helikopter biztosítására szerződött.”

Bruce Willis hagyott a magyaroknak még némi időt a válságból való kilábalásra. De aztán tényleg jön a Die Hard 5.

Szerző: Mediafika  2012.06.05. 23:48 Szólj hozzá!

Címkék: budapest film celeb kommunikáció színész forgatás

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr554568067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása