Szánalmas, undorító, igazán fikázásra méltó, amit Esztergomban művelnek a magukat politikusnak képzelő emberek, mind a jobb, mind a bal, mind akármelyik oldalon. A város lassan alig működik, és szinte semmi másról nem hallani, mint a képviselők harcairól. Harcokról, amiket nem az ott lakókért folytatnak, hanem egymással, és úgy tűnik, leginkább önmagukért. Miközben alig vannak már a városban programok, a gyermekeket egyre kevesebb helyre lehet elvinni. De a képviselők legalább jól szórakoznak. Csak miközben a party alatt olykor lekapcsolják a villanyt, ez-az eltűnik az asztalokról.

hastanc.jpg

Most itten van ez a hastáncosnő. „Érdekes ajándékkal lepte meg a Polgármesteri Hivatal férfi dolgozóit Tétényi Éva. A frakció megdöbbenve értesült arról, hogy a polgármester asszony Ivó nap alkalmából hastáncos nőt és pezsgőt rendelt a hivatal férfi munkatársainak” – olvasható az esztergomi Fidesz-frakció szerdai közleményében. A Fidesz szerint Tétényi a férfi nap megünneplésének szánta hastáncot és a pezsgőt.

„Tétényi az Indexnek azt mondta: a hastáncossal a női dolgozók akarták meglepni a hivatalban dolgozó férfiakat. Az egyik női munkatárs kérte meg a barátnőjét, aki ingyen vállalta a fellépést – mondta Tétényi. A polgármester hozzátette, hogy Meggyes Tamás polgármestersége idején összesen 23 milliót költött az esztergomi önkormányzat reprezentációra. A polgármester szerint a hastáncos felkéréséhez hozzájárult az is, hogy a városban lévő politikai patthelyzet miatt feszült a hangulat a városházán, a hivatali dolgozók ezt próbálták oldani.” Oldjátok. Oldás és kötés.

Nyilván újabb akció az egyik oldalról. Aztán jöhet a másik oldalról a visszavágás. Közben pedig Meggyes Tamás békejobbot nyújtana, meg szeretné megtalálni a közös nevezőt. Aha.

A Fidesz helyi szervezete mellékelt egy fotót is. Csak azt nem igazán értjük, hogyha kikockázták a hastáncosnőt, meg a polgármester asszony mellett ülő valakit, akkor Tétényi Évát miért nem? Illetve akkor a másik kettőt miért igen? És a képen más miért nem látszik? A kikockázás, satírozás, blőrözés úgy tűnik, egyre több helyütt szokás. Vagy ez is a szórakozás, kikapcsolódás része?

Szerző: Mediafika  2012.05.30. 15:02 Szólj hozzá!

Címkék: politika kommunikáicó

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr364555173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása