A Hír24 szerda délelőtti címét nehéz lesz überelni a mai napon, de a reményt azért nem adjuk fel.

Titkos társaság alakult Damu kiszabadítására! – szól tehát a cím, majd azt is megtudhatjuk: „Mozgolódnak Damu Roland rajongói. Egyre több csoport alakul, akik arra tették fel az életüket, hogy kiszabadítsák börtönéből az egykori sorozatsztárt.”

Kiderül az is, hogy "létezik egy másik, zárt közösség is, amelyiknek tagjai titkosak, csakúgy, mint a tevékenységük is. A Hír24 úgy tudja, jelenleg 70 ember tartozik a zárt csoporthoz, melybe mi is kértük felvételünket, de arra még csak nem is reagáltak. Tulajdonképpen az sem világos, ki tartozhat a titkos társasághoz, milyen feltételeknek kell megfelelni, és mit csinálnak. Annyit azonban sikerült megtudnunk, hogy a csoport minden körülmények között kitart a színész mellett, és jelenleg állítólag olyan jogi érveket keresnek, melyek segítségével sikerülhet bebizonyítani a híresség ártatlanságát. Állítólag attól sem riadnak vissza, hogy Damu börtöne elé vonuljanak és ott néma demonstrációt folytassanak."

Mit tehetnénk hozzá: örülünk, hogy mozgolódnak, és hogy megtalálták sokan az életük értelmét. De azért egy kicsit sajnáljuk is őket. Meg a cikk szerzőjét is, leginkább azért, mert szegényt nem vették fel a titkos társaság sorai közé.

Ráadásul ezek olyan bátrak, hogy még néma demonstrációt is tartanának. Csuhaj!

Szerző: Mediafika  2012.05.30. 13:00 Szólj hozzá!

Címkék: celeb hír damu a nap címe

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr934554602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása