Feljöhetnek a víz alól, ha ott érezték volna magukat a vendéglátósok, a korábbi hírekkel, és az MTVA közleményével ellentétben ugyanis nem kell a foci Eb után fociadót fizetnie a nyilvános, kivetítős meccsek után. Ez vonatkozik az olimpiai közvetítésekre is.

foci_kiv.jpg

„Figyelemmel a közszolgálatiság elveire, a magyar sportszerető közönség és a hazai idegenforgalom érdekeire, eltérően az előző évek gyakorlatától, az MTVA átvállalja a nyilvános közvetítések után fizetendő díjakat” – jelentette be szerdán Böröcz István, az MTVA vezérigazgatója.

A döntéssel sok rajongó, szurkoló jól jár – még inkább a vendéglátósok –, de morcos lehet picit viszont az MSZP, hiszen így nem tódulnak tömegek székházukba és a kisebb pártirodákba, elmarad a laza focis-sörözés. Pedig ők önzetlenül kitárták volna az ajtóikat, persze szigorúan csak a futball-szeretet jegyében.

Szerző: Mediafika  2012.05.24. 09:05 Szólj hozzá!

Címkék: sport hír pénz közmédia

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr384543085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása