Megszűnik, meg nem is, köszön is, meg nem is, hoz ajándékot, meg nem is. Olyan lett a Heti Hetes, mint Mátyás király okos lánya.

Megírta a hétvégén a Bors, a Blikk, majd az Index, hogy a humor nagyágyúi ötszázadik adásának felvételén Jáksó László bejelentette, mégsem szűnik meg a műsor, hanem ősztől a kábeles RTL2-re költözik. Ugye sírtak már a résztvevők az elmúlt hetekben a műsorokban, majd egy megszűnést sejtető videót is felnyomtak a világhálóra. Majdnem elhittük, illetve sokan reménykedtek benne. Elsősorban nem az ellenzék.

Aztán tegnap tényleg kiderült a rögvalóság. Pedig aztán húzták a műsort, mint az a bizonyos rétestésztát, illetve húzták a bejelentést, már-már el is bóbiskoltunk a humor nagyágyúinak újabb vergődése közben. De aztán érkezett valami izé, és kiderült: nem vész el, csak átalakul.

Valami saját gyártású műsor úgy is kell az ősszel induló csatornára. Vagy nem kéne?

Szerző: Mediafika  2012.05.21. 08:37 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr674528714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása