„Mi vagyunk azok a kevesek, akik csak segíteni akarunk a világ ezer baján (…) Ne akarjatok kosarat tenni a mi szájunkra, láncot a kezünkre, lábainkra. Adjátok meg minekünk a harsonás szabadságot, mert a Jóért trombitálunk” – ezzel kezdődött, illetve ezt olvasta fel Jáksó László a vasárnap esti Heti Hetes elején. Somlay Arthur szavait. Kicsit még filóztak rajta, aztán lecsengett a dolog. Az adás itten.

hetilogo.jpg

Már akkor igyekeztünk találgatni, hogy ez most vajon Jáksó László válasza a Magyar Narancsnak, vagy mi. (Előzmény itt.) De ma a Life.hu megírta sejtését – ami már korábban is felröppen hírként –, hogy na, most aztán tényleg megszűnik a Heti Hetes, a „humor nagyágyúi” meg mehetnek, ahová akarnak. „Az őszi műsorstruktúrában egyelőre nincs biztos helye a Heti hetesnek, úgy is mondhatnánk: nagy valószínűséggel néhány héten belül végleg véget érhet a műsor. Tavaly év végén volt egy néhány hetes kényszerleállás a műsor kapcsán, amire korábban soha nem volt példa” – véli a Life.hu. Megkeresték a programigazgatót is. „Kolosi Péter csak egy rövid írásos választ adott a műsor megszűnésével kapcsolatban, miszerint: nem tudják megerősíteni a hírt. Igaz, nem is cáfolták azt.”

A fenti Somlay-idézet azonban ezt látszik megerősíteni. Ráadásul Jáksó azt is mondta a műsorban, hogy ez a 498. adás, és jó lenne megérni az ötszázadikat.

Hogy a jóért trombitáltak-e a „humor nagyágyúi” az elmúlt években, azt mindenki döntse el maga.

De úgy tűnik, most aztán tényleg lehúzzák a rolót. A Heti Hetes Facebook oldalán is akadnak aggodalmaskodó hozzászólások. Az utolsó adás május 20-án lesz, úgyhogy lesz 500. adás.

Május 27-én már nem szerepel az RTL Klub vasárnapi műsorán, és a 21. hét más napján sem a Heti Hetes.

Szerző: Mediafika  2012.05.08. 13:43 Szólj hozzá!

Címkék: rtlklub hír

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr454496084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása