krema.jpegNincs még hétvégi programja? Íme egy kihagyhatalan lehetőség: nyílt nap a krematóriumban. A nagyszerű pr-sok ügyes fogásaként ügyesen terjed már a neten, Facebook-on, sok helyütt. Vagy csak abszurditása folyományaként. Minden esetre kár lenne kihagyni.

"Sok városi legenda és tévhit él az emberekben, melyek eloszlatására rendez nyílt napot a Budapesti Temetkezési Intézet Zrt. a csömöri krematóriumban. Aki meg szeretné ismerni ezt a titkokkal övezett folyamatot, látogasson el a Csömörre és győződjön meg a technológia pontos lebonyolításáról és a hamvasztóüzem működéséről."

Előre vámpírok és Budapest környéki vérfarkasok, vérnyulak és gyilkos akármik. Ilyen lehetőség egyhamar nem lesz újra. Meg nem erősített információink szerint néhány politikus és médiavezér is ellátogat az eseményre.

******************************************************************************************************************************

Persze volt már ilyen nagyszerű esemény korábban is. Ott járt a TV2 is, a Tények számolt be róla (http://tv2.hu/tenyek/video/nyilt-nap-a-krematoriumban-tenyek-riport - sorry, hogy így, de szarakszik a linkelő, videobeillesztő kütyü).

Érdekes azért a video fölé, mellé, alá biggyesztett hirdetésre is egy pillantást vetni: "Örömteli pillanatok otthon is".

Szerző: Mediafika  2012.05.18. 11:41 Szólj hozzá!

Címkék: média tv2 hír

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr974524066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása