Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

„Julia Orayen egykori Playboy-címlaplány a mexikói elnökválasztás első tévés vitáján jelent meg néhány pillanatra (múlt vasárnap), de ez pont elég volt ahhoz, hogy azóta is vele legyen tele a sajtó. Az irdatlan mély dekoltázzsal nyomuló modell ugyanis mindenki figyelmét elterelte” – írja a Velvet.

A performance nem tartott túl sokáig - azért szó bennszakadt, hang fennakadt -,  ám a hölgy azóta nyilatkozik fűnek, fának, felpörgette a média eseményeit, és talán a fontos politikai eseményekre is, ha csak egy pillanatra is, odaterelte a bizonyos figyelmet. "Attól még, hogy egy nő szép, lehetnek egyéb vonzó tulajdonságai is" - tette azért hozzá a biztonság kedvéért a politikai csatározások felett álló Julia.

Elkellene egy ilyen hölgy az unalmasnak azért nem mondható, de kissé szürkülő magyar politikai életbe is. Aki megszüntetné a kettős mércét, aki előtt Orbán és Gyurcsány egyszerre sütné le szégyenlősen a szemét, akit Deutsch Tamás gyorsan szét is twitterezne, akinek szívesen kezet csókolna – szigorúan bajusz-pödrés után – Vágó Gábor is, de csak miután a sorban könyökölve megelőzte Rogán Antalt. Akit Vona Gábor se zsidózna le, annyira el lenne ájulva melleitől, akire Dávid Ibolya féltékenyen tekintene és Lezsák Sándor is kimért nyugalommal lesne.

És akivel az egykori és az új köztársasági elnökök egy közös fogadás keretében tekintenének le a Sándor-palota erkélyéről, miközben a hölgy rövidke szoknyáját meglebbenti a csalafinta májusi szél.

De ki legyen az?

Szerző: Mediafika  2012.05.11. 10:01 Szólj hozzá!

Címkék: politika celeb szex

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr944501814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása