"Május 7-től ismét forog a Szerencsekerék! A műsor minden hétköznap 20 órától a STORY4-en látható!" - szól az örömhír, de ennek valószínűleg Vágó István annyira nem örül. Ugyanis az Átvágó című műsora ebben az időpontban volt, de az elkövetkezendő hetek műsorában már nem szerepel. A Comment:com szerint, "amennyit pénzt beletolt a Sanoma Kiadó tévéje, biztosan nem végleg" szűnt meg.

Tavaly szeptemberben kezde el nyomni tíz a STORY4 a Szerencsekereket, ahogyan mondják, "az újrafényezett műsor be is váltotta a hozzá fűzött reményeket, hamar újra az ország kedvenc vetélkedőjévé vált". A sikersorozat - hála Istennek - most folytatódik. Ráadásul nem is akárkikkel, Klausmann Síelős Viktor persze nem hiányozhat, ahogyan a Bruce Willis nagy barátja, Árpa Attila sem. A táblák tudója, a betűk forgatója pedig nem Dóra, hanem Rácz Zsuzsi. Hajrá.

Vágó István eddig nem komentálta a hírt. Március végén indult új játéka, ezek szerint nem igen jött be a jónépnek. Korábban írtuk, hogy Vágó akkor lenne (lett volna) a legboldogabb a műsorral kapcsolatban, „Amikor majd beindul az internetes játék is. Egyebek közt ezzel is nyert a STORY4, mert tudták, hogy a világháló a gyengém, s megígérték, hogy az ÁtVágónak az interneten is lesz nyoma – nem is akárhogyan!" Hogy elindult volna a neten, ki tudja, nem igen láttuk nyomát, de lehet, hogy tévedünk.

 

Szerző: Mediafika  2012.05.07. 18:21 Szólj hozzá!

Címkék: tévé story4 vágópityu

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr714494544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása