"Helena Bonham Carter nem emlékszik, hogyan esett teherbe lányával, ugyanis azt állítja, amikor a fogantatás megtörtént, nem is voltak túl jóban társával, Tim Burtonnel" - számol be a hiradó.hu.

De folytatódik is a hír, szigorúan a közszolgálatiság jegyében: "A színésznő, akinek egy nyolcéves kisfia és egy négyéves kislánya van, azt mondja, valóságos sokkot kapott, amikor megtudta, hogy terhes kisebbik gyermekével, ugyanis abban az időszakban forgatták barátjával a Sweeney Todd című filmet, és épp nem volt köztük minden rendben.

"A film a szakmai kapcsolatunk mélypontját jelentette, de valahogy mégis összehoztuk a lányunkat" - idézte fel a brit sztár. Hozzátette: Csodálkoztam, hogyan estem teherbe Nellel, mert a terhességehez szexelni is kell, ugye?" Hát igen, úgy tudjuk.

Hogy ez miért volt olyan fontos információ, hogy a közszolgálati médium közölje, még nem sikerült megfejtenünk. Legalább lenne egy filmje ma, a napokban valamelyik állami tévében. De nem.

Szerző: Mediafika  2012.04.24. 10:24 Szólj hozzá!

Címkék: színész hír közmédia

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr1004470191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása