Mel Gibson már megint bekattant. Bekattant már néhány évtizede, de lehet, hogy akkor, amikor A Passiót készítette, és úgy maradt.

Többször verte a feleségét (egy 2010-es felvételen hallható volt: "Egy átkozott baseball ütővel kéne téged fejbeverni”), de buzizott, zsidózott. Mikor éppen mit.

"Most" éppen Joe Eszterhas-zal balhézik. A forgatókönyvíró és családja Mel Gibson Costa Rica-i házában volt decemberben, és ott kattant már megint be a csávó. A felvételt a forgatókönyvíró fia készítette.

Gibson tavaly jelentette be, hogy Júdás Makkabeusról készítene filmet, amely a forgatókönyvének megírásához Joe Eszterhast kérte fel. Mint arról az origo is beszámolt, a stúdió visszadobta a filmötletet, majd Eszterhas írt egy levelet Gibsonnak, azt állítva, "hogy már a projekt kezdetén is tartott attól, hogy Gibson igazából nem akarja megcsinálni a filmet, csak a megtépázott hírnevét szeretné helyreállítani Eszterhas segítségével. Az író arról számol be, hogy a közös munka során Gibson számos alkalommal tett antiszemita és holokauszttagadó kijelentéseket."

Szerző: Mediafika  2012.04.20. 13:23 Szólj hozzá!

Címkék: média film celeb színész

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr214462941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása