"Gigantikus ingyenes autós sportrendezvénynek ad otthont május elsején a pesti belváros – értesült a NOL. A rendezvény díszvendége a Forma–1-es (a közmédiában valami miatt Formula 1) versenysorozat idei világbajnoki aspiránsa, a Vodafone McLaren Mercedes autóval versenyző Jenson Button, aki a Bajcsy-Zsilinszky út – Alkotmány utca útvonalon kiépített 1,6 kilométeres városi pályán rója majd a köröket, a nap folyamán többször is, az eseményeket pedig három kilométer hosszú nézőtérről lehet majd követni" számol be a Népszabadság

Lesz még Dakaros gép, meg minde féle egyéb moto-kütyü, 3 km-es lelátó, vatta cukor, és műanyag ládából, hideg vízből árult dobozos sör, száguldás, presented by Vodafone.

Azt már mi tesszük hozzá, hogy valamilyen okból kifolyólag a közmédia is rácuppant az eseményre, persze nyilván azért, mert az idei futamok újra itt mennek. De egy ilyen eseményt ki a görcs néz három órán keresztül az m1-en (május 1, 14.00)? Még inkább ki hallgat végig a rádióban?

Feltehetőleg azért nem 3 forint a közvetítés, visszahozza a befektetett adóforintokat? Költői kérdés.

Szerző: Mediafika  2012.04.12. 11:28 1 komment

Címkék: tévé forma1 közmédia

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr74387670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. Bubó 2012.04.12. 13:33:02

az autmagdás poszt miatt néztem csak vissza...
(hátha elnézést akarsz kérni)

ellenkező esetben szólok, hogy többet nem jövök...
csak unatkozz egyedül tovább...
süti beállítások módosítása