Ahogyan a - szerencsénkre - szépen, mélyen hullámzó magyar médiában először megírtuk, csupán ősszel kerülhet mozikba az április végére tervezett ügynökmozi. A forgalmazó közleménye:

"Az eredetileg tavaszra tervezett mozibemutató helyett várhatóan ősszel kerül a magyar mozikba Cserhalmi Sára Drága besúgott barátaim című elsőfilmje. A Színház- és Filmművészeti Egyetem rendező szakán végzett Cserhalmi két éve készíti első játékfilmjét, amely diplomamunkája is egyben. A film eddig állami támogatás nélkül készült. A szükséges összeg a Színház- és Filmművészeti Egyetem, két produceri iroda, a Pusztai Ferenc által vezetett KMH Film, az I'm Film (Márk Iván és Csernai Judith), valamint Rebekka Garrido co-producer, a berlini The Post Republic munkatársa, illetve cégek jóvoltából gyűlt össze."

Miértek nincsenek.

Drága egykori besúgott barátok, ügynökök, maradt még egy kis időtök. Ha csupán a drága, megválasztott politikusainkon múlik, még tovább is húzhatják. Előre!

Szerző: Mediafika  2012.04.06. 12:26 Szólj hozzá!

Címkék: film mozi politikus ügynök

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr274367600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása