"A Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében rendkívüli darabot láthat a Vígszínház közönsége vasárnap. John Malkovich döbbenetes monodrámát varázsol a színpadra a Pokoli Vígjáték – Egy sorozatgyilkos vallomásai című előadásban" - írja a Népszabadság.

jm1.jpgSzeressük Malkovich-ot, nagyjából a nevét is le tudjuk írni. De honnan a halál retkes faszából tudja előre a független Népszabadság, a nem független Vitézy "Orbán" Zsófia által hú de nagyon fészbukolt Budapesti Tavaszi Fesztivál húzóprogramjáról, hogy az milyen de jó lesz? Vagy csak az ingyen jegyre hajt a kedves újságíró, szerkesztő, főszerkesztő? Hátha beléphet, és láthassa?

Vagyha meg már látta a darabot valahol, akkor meg miért nem írja meg valamelyest konkrétabban kritikai élményeit? Pláne, miért nem vállalja a cikk szerzőjeként a nevét?

De hogy milyen is Malkovich a még - a szerző által - nem látott darabban? " A világhírű színész olyan zseniálisan egyensúlyoz a megjelenítés és az átélés határmezsgyéjén, hogy a nézőben okkal vetődik fel a kérdés: most Malkovichot vagy már Unterwegert látja-e  színpadon."

Szerző: Mediafika  2012.03.23. 23:37 Szólj hozzá!

Címkék: celeb színész színház napilap

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr284335105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása