A hihetetlen mélységű interjúiról is híres, szerény újságíró több mint húsz éve él a film fővárosában, és most többen elérkezettnek látták az időt, hogy Návai Anikó saját műsort kapjon a köztévén.

A Szeretettel Hollywoodból egy kéthetente jelentkező riportmagazin lesz (első adás március 24, szombat, m1 22.05), amiből minden kiderül, persze. Például "kiderül, hogyan él és működik a valódi Hollywood, mi minden rejlik a csillogó felszín alatt. A műsor rendszeres vendégei lesznek a mozi legnagyobb világsztárjai, megismerkedhetünk a stúdiók, a díjkiosztók kulisszatitkaival, kint élő és dolgozó tehetséges magyarokkal és a filmkészítés régi és mai mestereivel".

Több konkrétum egyelőre nincs, de ami késik, az nem múlik. Már tűkön ülünk.

Návai Anikó kb. két évvel ezelőtt került a darálóba, akkor éppen nem egy sztár-interjúval. Vizsgálgatták az Magyar Mozgókép Közalapítvány korábbi gazdálkodását - azóta sincs senki börtönben - és kiderült, Návai havi 1,5 millás fizetést kapott, hogy a magyar film érdekeit képviselje a csillogó Hollywoodban (Magyar Filmbizottság Los Angeles-i irodájának vezetőjeként). Aztán megvonták a suskát, illetve lejárt a szerződése. Volt néhány megsértődős levélváltás is. Tevékenysége megítélése kettős, de hát ez így szok ez lenni.

Na de majd most kiköszörüli a csobát. 

Szerző: Mediafika  2012.03.12. 17:24 1 komment

Címkék: film tévé m1 közmédia návai

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr924312355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dez01 2012.04.20. 13:34:26

Mindenesetre például az április galaktibán Harrison Forddal elég hosszú és jó interjú szerepel, amit ő csinált. Kérdés hogy más magyar újságírónak lett volna-e lehetősége ilyen interjúra....
süti beállítások módosítása