Nem teljesen friss a hír, de baj lehet a Nickelodeon környékén is. Legalábbis ami a hazai viszonylatokat érinti.

Történt ugyanis, hogy a műsorokat rendszeresen küldő hölgy egyszer csak fogta magát, és többé nem rendszeresen műsorokat küldő hölgy lett. Elérhetőségei az e-mailen kívül nem voltak (illetve biztosan voltak, csak valamiképpen sosem jelezte), és egyszer csak eltűnt a cybertérben.

És a lapoknak, műsorújságoknak nem küldték ki a decemberi műsorokat.

A Nickelodeon idehaza az MTV Networks Magyarország égisze alá tartozik - tartozott? - az MTV, a Viva Tv és a Comedy Central társaságában. A többi csatorna műsorát küldözgetik (megbízott pr-, média-cégek, de a Nickelodeon valami miatt máshoz tartozott. Választ, elérhetőséget ők sem tudtak a Nickelodeon rejtélyes kapocsához.)

A decemberi műsoruk máig nincsen fent honlapjukon, pedig azért ilyenkor a jövő heti adásmenet elérhető szokott lenni. De nincs info nagyon másutt sem, például itt sem.

SpongyaBob mérges lesz, nem igen szereti, ha a fejéhez szorítanak valami fegyvernek látszó tárgyat. Igaz, azért másutt is látható.

Szerző: Mediafika  2011.11.25. 15:44 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr643411181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása