Már szétröppent a hír, hogy a VV4 győztese, ez a szerencsétlen, szánalomra méltó ember korábban egy 14 éves lányt zaklatott. Kommentekben az is olvasható, más, hasonló korú lányoknál is bepróbálkozott (persze az igazat nem tudjuk, se a valódit). Eddig mindenki csak élcelődött a szűz szexistenen, aki szüleivel élt, és bárgyú képe mindenhonnan folyt.

Most, hogy átkerült a TV2 még szánalmasabb műsorába, "véletlenül" kiderült, milyen ember is ő.

Ne mondja senki, hogy e "véletlennek" nincsen köze az RTL klubhoz, aki sokat veszített e nagy ember távozásával...

Ne mondja senki, hogy a TV2 nem remélt ettől hatalmas sikert... És nem tudott a múltjáról. Szánalmas volt Hajdú Péteres Frizbis nagy bejelentése is. Tényleg úgy tűnik, nincsen lejjebb.

És de mégis. Van lejjebb. Bizonyítja ezt a két kereskedelmi televízió, még inkább csatorna undorító harca egy beteg emberért. Akit inkább kezeltetni kellene, de nem az adófizetők pénzén.

Remélhetőleg elveszti eddigi "nyereményeit" (b)Alekosz, sittre vágják, de nem Stohl Buci mellé. Hanem egy kigyúrt keménycsávó mellé, aki szüzességét is elveszi, de úgy, hogy többet nem is akar majd zaklatásra, és bármiféle szexre gondolni se.

Csak nézni mi zajlik éjszaka a Discovery Channelen. Állat vagy, Alekosz, egy állat.

Szerző: Mediafika  2011.11.15. 13:17 Szólj hozzá!

Címkék: tv2 rtl tévé állatok frizbi alekosz

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr373384564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása