Korábban már felrröppent a hír, hogy megszűnik a Movies24, amit gyorsan cáfoltak. A vég azonban elkövetkezett, elkövetkezik, az utolsó adásnap december 29-e, csütörtök.

(Hogy miért nem a hétvége, csak ők tudhatják... Így viszont a műsoruk nagy valószínűséggel már nem lesz benne a műsorújságok nagyobb részének az idei év utolsó számában sem...)

Érdekes filmcímek sorakoznak az aznapi műsorban - hogy direkt volt e a választás, nem tudjuk, de beszédesek is akadnak közöttük:

-Az utolsó karácsony

-Ártatlan igazság

-Hazug szavak

-Az érinthetetlen

-és zárásként: A félelmek háza.

A hír most már tényleg igaz, amit megerősített a csatorna kommunikációja ügyében felelős ügynökség is.

Ja, hogy mi az - volt, legalábbis Magyarországon - a Movies24?

"Az NBCUniversal-hoz tartozó Universal Networks International egyike a világ vezető szórakoztatóipari hálózatainak, mely minőségi tartalmat kínál Európán, a Közel- Keleten, Afrikán és Latin-Amerikán át egészen Ázsiának – 150 országban, több, mint 248 millió nézőhöz jut el. A portfólióból öt csatorna kiemelkedik: a Syfy Universal, a DIVA Universal, a Studio Universal, a Universal Channel és a 13th Street Universal, melyek szórakoztató élmények sokaságát vonultatják fel a helyi közönségnek. A Universal Networks International működteti a Movies 24-t is, és részesedése van a KidsCo vegyesvállalatban is. A Universal Networks International az NBCUniversal részeként a világ egyik vezető média- és szórakoztatóipari vállalata – az egész világon jelenlévő cégei révén hírszolgáltatással, ismeretterjesztéssel és szórakoztatással foglalkozik."

Szerző: Mediafika  2011.11.07. 11:53 Szólj hozzá!

Címkék: hír megszűnik movies24

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr473360693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása