"Kutyapszichológusnál járták a sztárok és kedvenceik" - szól a hívószó. A szétküldött sajtóanyag utolsó mondatából kiderül, miért is jártak ott: népszerűsíteni egy kutyaiskolát. Oké, rendben tegyétek.

Celebek jártak tehát kicsit okítani az ebet, lementek kutyába, de azért ők is jól jártak, egy rövid tréning után kíméletlen őszinteséggel mondott véleményt a gazdikról és a sztárkutyusokról a tulaj is.

A közismert (?) celebről, Bozsó Péterről (a Jóban Rosszban színésze) kiderült, hogy lelkes kutyatulajdonos, aki talán jobban bízik Picassóban, mint saját magában. Nem, nem a festőben, vagy kiben, gondolom a kutyájában. „Tényleg kicsit bizalmatlan vagyok, nehezen nyílok meg, sokszor gondolom, hogy az emberek nem értenek meg. De ilyenkor nem igazán a kutyára, csak magamra támaszkodom, azt hiszem, kicsit önfejű vagyok” – mesélte a sikersorozat Szlávik nyomozója.

Ma is sokkal bölcsebbek lettünk.

 

Szerző: Mediafika  2011.08.18. 11:15 Szólj hozzá!

Címkék: reklám celeb kutya

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr383162357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása