ClickArtSickComputer.jpgKicsit fáradt lehetett szegény rendszergazda. Már alig maradtak. Az egyik éppen lerobbant. Kórházba kellett mennie. A másik kevésbé értett hozzá. És törölte egy gombnyomással legalább 150 gép teljes adatát. Többek közt a Magyar Rádió, ő, MR, ő, MTVA-Rádió vagy mi, archívumának egy részét. Meg még sok másik gépét. Nyomoznak, hivatalosan is. Nagyon magasan. De bünti lesz? Annak, tuti, akinek semmi köze hozzá.  

Csak egy hír. Nyomozzátok ki.

Egyébként meg fizikai munkásokra bízott melókat is a rendszerdazdikra bízták. Mondják az egyiknap minap (jól hangzik), ezt az irodát megszűntetjük, a falból húzzátok ki a kábeleket, finito. De figyu, az még jól jöhet később. Nem kell, kuss. Jó, kihúzzuk. Aztán újra kellett. Kicsit később. Szereld vissza, Feri.

Szóval az MTVA-ban fent, nagyon magasan, csütörtök éjszaka, péntek hajnalban valaki megnyomott egy entert. Véletlenül. Törlődött némi közszolgálati adat. Az adófizetők pénzéből. Nyomoz VALAKI. De tényleg. Igaziból.

Ez olyan select all, delete all cucc. Szerű.

Most nyomozzatok ti.

Szerző: Mediafika  2014.01.31. 20:00 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr25792025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása