A Danone Activia Pocakos – az az idétlen bábos – reklámja, hát, hogy is mondjuk, meglehetősen gagyira sikeredett. De nagyon. Meg is érdemelte, hogy készült belőle A bukás jól ismert Hitleres-jelenetéből egy paródia is (a nagyszerű Médiafika Facebook oldalán is látható volt, persze). Azonban a remekművet a napokban a „felhasználó” eltávolította a Youtube-ról.

Ez lenne a "fesztiváldíjas" reklám...

Ez ugyebár – az eredeti – az a reklám, amikor az irodában a csajszi először azzal utasítja vissza kolléganője invitálását, hogy terhes a kanárija. Aztán az öléből felbukkan Pocak, a zöld kesztyűbáb, vagy mi, és igazmondásra serkenti a nőt. Jön egy kis lelkifröccs, mit is csinál rosszul a csaj, azaz rosszul bánik szegény pocakkal. Aztán persze lenyom egy kis Activiát, és az élet szép, Pocak meg hülyén röhög.

Hogy ez a reklám mennyire tett jót a Danone Activia fogyasztási mutatóinak, nem tudjuk, csak sejtjük, de kreatív készítő, megrendelő, elfogadó, jóváhagyó karrierjének sem lesz szakmájának csúcspontja, amelyet a következő álláshirdetésén büszkén mutatogat.

A bukás című film ezen jelenete néhány változatban már újjászületett, az Activiás karrier azonban elég rövid életűnek bizonyult. Úgy tűnik, messzire elér a mérges Pocak keze. Már ha egy Pocaknak van keze.(Facebook oldala azért tuti van, ezt is érdemes megnézni.)

Egybként itten vagy egy másik Activiás Hitleres "reklám". Ebben a Führer kifejezetten szerette a terméket (nem is távolította el a "felhasználó"):

Node. A magyaros, Hitleres Activia eltávolításáról eselteg tud valaki valami bővebb infót? A kommentelők közt egy lejárt szavatosságú Activiát sorsolunk ki.

Szerző: Mediafika  2012.10.02. 15:00 Szólj hozzá!

Címkék: reklám

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr624815814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása