"A táti családírtó, a felakasztott juhász és újabb harcok a gyerekekért a mai Forró nyomon adásában!" Mit mondjuk, nagy a csábítás, hogy az RTL II-re kapcsoljunk ma este.

Forro_nyomon_logo_screenshot.jpg

De a kis ajánló cizellája még, van bőven a tarsolyban. Hogy mit kínál a táti történet? "Egy elkényeztetett fiú, a család kicsi kincse volt az a fiatalember, aki Táton október 17-én, brutális kegyetlenséggel, macsétával és döngölő kalapáccsal megölte édesanyját és nagyanyját. A 21 éves fiatalember megbukott az érettségi vizsgán, de a pótérettségire nem ment el. A nyelvtanfolyamra kapott 80 ezer forintot másra költötte. A Forró nyomon stábja a tragikus események nyomába eredt, és végül megtalálta a gyilkos fiatalember édesapját, aki csak nekik nyilatkozott."

Aztán itt a traktoros ügy. "Egyetlen piros traktor. Azért kínozták majdnem halálra az alkalmi juhászt Solton. Ráadásul tévedésből. A 60 éves férfi egy ismerősének birkáira vigyázott, amikor három férfi megtámadta és felakasztotta, mert azt hitték, ő lopta el a traktorukat. De József szerencsére nem halt meg. A Forró nyomon riportere meglátogatta őt a kórházban, és egy fantomrajzoló segítségével képet készített az egyik feltételezett tettesről, aki még most is szabadlábon van. Nyomoztak, kérdezősködtek és ha őt nem is találták meg, egy másik férfit igen, aki szintén ott volt a kínzásnál."

Akinek van gyomra hozzá, tartson ma estte Máté Krisztával. Azért előtte döntsön le néhány felest.Tarantino a magyar valósághoz képest csak egy huncut kisgyerek.

Fotó: RTLII

Szerző: Mediafika  2012.10.24. 16:30 Szólj hozzá!

Címkék: tévé bűn rtl2

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr164867796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása