168ora_blogjaink.JPGBevalljuk őszintén, olykor még a 168 óra online felületére is rámerészkedünk. Vannak itt is teljesen korrekt hírek a teljes kiegyensúlyozottság jegyében, objektív beszámolók a világ, még inkább hazánk nagyszerű jelenségeiről. A hangsúly az objektíven lenne. Persze.

És van blog szolgáltatásuk is, nyilván. Kedd este fél kilenc körül például ezeket a postokat ajánlották Blog-Blokk elnevezésű "ketrecükben". Legalul ott virít: "További blogjaink".

Persze jó egy helyre gyűjteni a hozzánk hasonló véleményeket, sokan élnek ezzel a módszerrel. (És akkor lassan elhiszik, hogy mindenki így hiszi, ahogyan ők hiszik. Mert ők tudják, amit tudni kell, és tudják, amit tudunk, hogy tudunk.)

Tehát akkor ezek a blogok kihez is tartoznak? Pontosabban: ki is a szolgáltató?

Szerző: Mediafika  2012.10.09. 20:30 Szólj hozzá!

Címkék: média hetilap

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr924829482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása