Eképpen szól az MTI egyik fontos keddi híre a hirado.hu-ról:

Bírság a kétéves kisfiú köztéri vizeléséért

A kisgyereket nem engedték be a bolt a vécéjébe, az utcán végezte el a dolgát, a következő pillanatban az anya már meg is kapta a cetlit.

Az anya előzőleg egy ruhaboltban járt fiával, és a fiúcska szólt, hogy baj van, de a személyzet nem engedte be a vécébe. A gyerek, aki most szokja a szobatisztaságot, odaszaladt egy jelzőlámpa dúcához, és ott végezte el a dolgát. A következő pillanatban pedig az anya már meg is kapta a cetlit. Az anya a helyi tévécsatornának azt mondta, nem is a bírság bosszantja igazán, hanem az, hogy gyerekében negatív kép alakul ki a rendőrökről ahelyett, hogy biztonságérzetet adnának. 

Mi lehetett ezzel a „hírrel” a cél? Inkább ez olvassák, mint mást? Szegény kisfiú? Szemét imperialista nagytőkés boltosok? Rohadt rendőrök?

pisi_hir.JPG

Ez egyébként nem is hír. Hiszen csupán csak annyi nem derül ki belőle, hogy hol (de még az sem, melyik országban), mikor történt (de még az sem, hogy egy hete, egy hónapja, minap?), és maguk a szereplők sincsenek nevesítve. Szóval hírértéke erős.

De legalább teljesítette a küldetését, hiszen a hirado.hu legolvasottabb híre.

Ha tetszett a cikk, tessék lájkolni a Facebook oldalunkat!

Szerző: Mediafika  2012.09.18. 18:15 1 komment

Címkék: hír közmédia

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr314786460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SzerződésSertés 2012.09.18. 20:07:36

Egy biztos: nem Budapesten történt. Nálunk nyugodtan vizelhet fényes nappal az utcán bárki, a rendőr még csak rá sem pillant. No nem azért, mert fontosabb dolga van..
süti beállítások módosítása