Azért vannak érdekes elképzelések még mindig a média-állásokat tekintve. Velünk lehetsz, dolgozhatsz, adjad a tudásodat, tapasztalatodat, mi pedig cserébe nem fizetünk, hanem mondjuk, ha esetleg jó kislány, kisfiú leszel, kapsz kuponokat vagy éppen bemehetsz ingyen szórakozóhelyekre. (Nem mintha egy újságíró, ha nagyon akarna, ne tudna...)

És persze fényképes önéletrajz nagyon fontos, hiszen a rádióban – szigorúan a hallgatók igényeit szem előtt tartva – fontos a csinos alak, kigyúrt felsőtest.  

Íme egy ilyen álláshirdetés:

Rádiós műsorvezetőket és station voice-t keresünk

Nemrég indult, komoly ambíciókkal rendelkező rádiónk új munkatársak jelentkezését várja budapesti székhelyű stúdiónkba:

- műsorvezető

- station voice (szignálhang)

Célunk Magyarország piacvezető, leghallgatottabb és legnépszerűbb netrádiójává válni, olyat mutatva, melyet más rádiók még nem voltak képesek elérni, későbbiekben pedig az FM-re való kiterjeszkedés.

Személyes találkozás előtt skype-elbeszélgetés feltétel.

Ha egy dinamikus, lendületes és fiatalos csapat tagja szeretnél lenni, várjuk jelentkezésedet egy FÉNYKÉPES ÖNÉLETRAJZZAL.

Betanítást követően munkakezdés azonnal lehetséges!

Rádiónk a műsorvezetésért fizetést egyelőre nem tud adni, azonban kollégáink számára számos igen komoly kedvezményt tudunk biztosítani, folyamatosan gyarapodó partner- és támogató-hálózatunkon keresztül (pl. több száz hazai szórakozóhelyre való ingyenes vagy kedvezményes belépés, stb).

Tessék minél gyorsabban jelentkezni, hiszen ez egy soha vissza nem térő lehetőség.

Szerző: Mediafika  2012.09.13. 11:00 Szólj hozzá!

Címkék: média rádió újságíró

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr24774454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása