Meg nem erősített, így kamu információink szerint Balavány György, a közelmúltban 10 milliós perrel megfenyegetett, beperelt blogger karrierjét az MTI-nél folytatja. A blogger a Közmédia Napján is megjelent szombaton a Millenárison, igaz, feltehetően túl sokan nem ismerték fel. Ugyanis a Tévémaci jelmezét öltötte fel, és úgy szaglászott újabb hazugságok tények után.

11998-tevemaci.jpg

De a közmédia vezetőinek eszén nem tudott túljárni. Leleplezték. Egy közmédiás dolgozó ugyanis a Tévémaci cimborájának öltözött, és így férkőzött a közelébe. Az alku eredményeképpen Balavány oktatni fogja a közmédia szerkesztőit, újságíróit. Többek közt előadást tart biológiából (fonalas zöldalgákkal a középpontban), zenei ismeretekből, a fospumpa helyes használatáról.

Szerző: Mediafika  2012.09.08. 17:00 Szólj hozzá!

Címkék: kamu hír közmédia

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr294763239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása