hacktion_blikk2_k.jpgA magyar hekkerek ősztől alacsonyabb gigabájton peregnek, újratöltötték bizony a Hacktiont, ami jelen esetben azt jelentette, hogy erősen csökkentették a költségvetését. A Blikk információi szerint ennek az is lett a következménye, hogy Oroszlán Szonja és Hujber Ferenc sem szerepel majd a sorozatban.

 A Marslakók már elvérzett – igaz, csak azután, hogy egy külső stúdióból potom néhány tíz (de inkább több) millióért egy másikba költöztették, és aztán leállították a projectet … –, és mivel a Hacktion is az elvártak alatt teljesített (250 ezer néző, ami azért több mint a Marslakók csúcsa: 5000 alatt), jöttek a megszorító intézkedések. Fonyó Gergely rendező a Blikknek elmondta: „Humorosabb lesz a Hacktion, mint eddig volt, és olyan történetek lesznek benne, amelyek sokkal szélesebb nézőközönséget érdekelnek. Az egész a mai magyar valóságban játszódik, nem pedig egy elvont közegben. Minden egyes rész egy külön eseményt mutat majd be, csak a szereplők kapcsolata lesz epizódonként átívelő. Anger Zsolt, Klem Viktor és Erdélyi Tímea új főszereplők lesznek”. Hujbernek meg állítólag jól jött, hogy eltűnik a sorozatból. Kisfiával lesz, fut, meg biciklizik.

Érdeklődve várjuk az újratöltött Hacktiont: a magyar valósággal átitatott új szériát (megszorítások, Nemisozora, politika, zsíros kenyér, fröccs), esetleg felbukkanhatnának benne televíziós technikai munkatársak, és a megújulás, a közösségi média építése jegyében az utca népe, Mari néni a cekkerrel, romkocsmákban merengő diplomások, Gyula a talponállóból.

Szerző: Mediafika  2012.08.17. 11:15 Szólj hozzá!

Címkék: sorozat tévé m1 pénz

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr354717155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása